b_300_200_16777215_00_images_BANER.jpg

Stowarzyszenie Geodetów Polskich Oddział w Gdańsku ZAPRASZA na XXXVI Mistrzostwa Polski Geodetów w Tenisie Ziemnym pod honorowym patronatem:

GŁÓWNEGO GEODETY KRAJU – puchar dla najlepszego zawodnika mistrzostw

MARSZAŁKA WOJEWÓDZTWA POMORSKIEGO – puchar dla najlepszej drużyny mistrzostw

PREZYDENTA MIASTA GDAŃSKA - pucharu dla najlepszej zawodniczki mistrzostw

w dniach 29 - 31 sierpnia 2019 r. (czwartek - sobota) na kortach LECHII GDAŃSK ul. Traugutta 29 w Gdańsku, połączone ze szkoleniem nt. „Nowoczesne technologie w geodezji i kartografii” oraz seminarium pn: „GEODEZJA 3M na 100” - ZAPRASZAMY.

Impreza skierowana jest do członków Stowarzyszenia Geodetów Polskich oraz jego sympatyków. Zgodnie z programem mistrzostw odbędzie się również szkolenie-seminarium, w ramach którego organizatorzy zamierzają zaprezentować osiągnięcia mierniczych-geodetów z terenu Pomorza Gdańskiego w związku z obchodami 100-lecia SGP oraz Polskiej Geodezji. Dla zawodników mistrzostw KOMUNIKAT nr 2

PATRONAT MEDIALNY: Przegląd Geodezyjny – miesięcznik Naukowo-Techniczny SGP oraz GEOFORUM - portal internetowy miesięcznika GEODETA - magazyn geoinformacyjny.

Zrozumiałem