b_300_200_16777215_00_images_szkolenia.jpg

Zarząd Oddziału Stowarzyszenia Geodetów Polskich w Gdańsku ZAPRASZA NA SZKOLENIE w dniu 3 grudnia 2018 r. (poniedziałek), w godzinach 9:00 - 16:00 do siedziby Naczelnej Organizacji Technicznej NOT w Gdańsku, ul. Rajska 6, sala B na II piętrze. Szkolenie jest adresowane do służby geodezyjnej i kartograficznej stopnia gminnego, powiatowego oraz wojewódzkiego, wykonawców prac geodezyjnych, oraz osób przygotowujących się do egzaminów na uprawnienia zawodowe, studentów geodezji przed absolutorium. Szkolenia pt.: „Wybrane zagadnienia z zakresu geodezji i kartografii” poprowadzi dr inż. Ludmiła Pietrzak - Wiceprezes SGP, redaktor naczelna miesięcznika „Przegląd Geodezyjny”, geodeta uprawniony w zakresach 1,2,3,5,6,7, członek Komisji Kwalifikacyjnej ds. uprawnień zawodowych przy GGK, rzeczoznawca majątkowy. SZCZEGÓŁY TUTAJ

• Zgłoszenia uczestnictwa w szkoleniu do dnia 22 listopada 2018 r. wg załączonego FORMULARZA ZGŁOSZENIA wyłącznie pocztą elektroniczną na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  • Informacji dodatkowych udzielają: Ryszard Rus - tel. 602318537, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. oraz Barbara Kaczmarczyk - tel. 505594841, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

ZAPRASZA w imieniu Zarządu Oddziału - Prezes SGP w Gdańsku.

ZAREKLAMUJ swoją firmę. Szczegóły do omówienia podczas indywidualnych negocjacji. Możliwa wyłączność reklamy dla 1 firmy. ZAPRASZAMY!

UWAGA: Jak co roku grudniowe szkolenie z NIESPODZIANKami !!!

NA PROŚBĘ POTENCJALNYCH UCZESTNIKÓW ZGŁOSZENIA DO 28.11.br.