b_300_200_16777215_00_images_ZOGK.JPG

GEODETKI i GEODECI !

Studenci geodezji

Uprzejmie informuję, że Zarząd Oddziału Stowarzyszenia Geodetów Polskich w Gdańsku wspólnie z Ośrodkiem Szkolenia Geodetów i Kartografów Stowarzyszenia Geodetów Polskich przy Zespole Rzeczoznawców Zarządu Głównego SGP zamierza zorganizować kurs przygotowawczy do egzaminu na uprawnienia zawodowe w dziedzinie geodezji w zakresach 1,2,4. Termin kursu zostanie określony po zgłoszeniu się grupy minimum 20 osób chętnych do udziału w kursie.

Koleżanki i Koledzy chcący wziąć udział w kursie proszeni są o przesłanie ZGŁOSZENIA drogą mailową do Sekretarza gdańskiego ZO SGP kol. Barbary Kaczmarczyk na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. w terminie do 15 listopada 2019 r. Koszt kursu nie przekroczy kwoty 1.500 PLN brutto/os. Proponowany termin 01/02’2020 – ok. 55 godzin/4 spotkania sobotnio-niedzielne. Planowane miejsce PSB w Gdańsku.

DECYDUJE KOLEJNOŚĆ ZGŁOSZEŃ

Z koleżeńskim pozdrowieniem