Szkolenie z… NIESPODZIANKAMI !

Data publikacji: 20.11.2018

Zarząd Oddziału Stowarzyszenia Geodetów Polskich w Gdańsku ZAPRASZA NA SZKOLENIE w dniu 3 grudnia 2018 r. (poniedziałek), w godzinach 9:00 – 16:00 do siedziby Naczelnej Organizacji Technicznej NOT w Gdańsku, ul. Rajska 6, sala B na II piętrze. Szkolenie jest adresowane do służby geodezyjnej i kartograficznej stopnia gminnego, powiatowego oraz wojewódzkiego, wykonawców prac geodezyjnych, oraz osób przygotowujących się do egzaminów na uprawnienia zawodowe, studentów geodezji przed absolutorium. Szkolenia pt.: „Wybrane zagadnienia z zakresu geodezji i kartografii” poprowadzi dr inż. Ludmiła Pietrzak – Wiceprezes SGP, redaktor naczelna miesięcznika „Przegląd Geodezyjny”, geodeta uprawniony w zakresach 1,2,3,5,6,7, członek Komisji Kwalifikacyjnej ds. uprawnień zawodowych przy GGK, rzeczoznawca majątkowy. SZCZEGÓŁY TUTAJ

ZAPRASZA w imieniu Zarządu Oddziału – Prezes SGP w Gdańsku.

ZAREKLAMUJ swoją firmę. Szczegóły do omówienia podczas indywidualnych negocjacji. Możliwa wyłączność reklamy dla 1 firmy. ZAPRASZAMY!

UWAGA: Jak co roku grudniowe szkolenie z NIESPODZIANKami !!!

NA PROŚBĘ POTENCJALNYCH UCZESTNIKÓW ZGŁOSZENIA DO 28.11.br.